Obogatitvene dejavnosti

Ob rednih dejavnostih potekajo v vrtcu še obogatitvene dejavnosti, v katere so vključeni otroci glede na interese in sposobnosti. Izvajajo jih strokovne delavke.

DEJAVNOST MENTOR IZVEDBA VSEBINA
Predšolska bralna značka Vse strokovne delavke Vsi oddelki vrtca Bralni nahrbtnik, priporočen seznam otroške literature.
Ura pravljic Šalamun Marjana vsi oddelki, celo leto – 1 krat mesečno Slovenske ljudske in avtorske pravljice.
Pevski zbor Herceg Alenka celo leto – 1-krat tedensko v sredo, v oddelkih 3 – 6 let Priprava na prireditve na ravni zavoda, na krajevne prireditve in na prireditev ob 40. obletnici vrtca v Pernici.
Pevski zbor za pripravo na revijo “ciciban poje in pleše” Jošt Romana Celo leto 2-krat mesečno (po dogovoru z organizacijsko vodjo vrtca v Pesnici go. Vesno Marčič) Priprava programa za 50. revijo “Ciciban poje in pleše”.
Športne urice Vse strokovne delavke 1x tedensko, vsaka skupina: ponedeljek 04 torek 03 sreda 02 četrtek 01 Gibalne dejavnosti v gibalnici vrtca.
Lutkovna skupina Knuplež Marjana, Valentan Jasmina, Šalamun Marjana Raner Nika 1-krat tedensko v oddelkih 04, 03 Priprava na prireditve na ravni zavoda, na krajevne prireditve in na prireditev ob 40. obletnici vrtca v Pernici.
Angleščina skozi igro Nudl Nastja 1-krat tedensko, oddelek 4–6 let Vsebina LN.
Ljudski plesi in rajalne igre Mikiš Sabina, Tompa, Mateja, Herceg Alenka 1-krat tedensko Priprava na prireditve na ravni zavoda, na krajevne prireditve in na prireditev ob 40. obletnici vrtca v Pernici.

 

Prilagodi izgled strani
Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.