Foto galerijo in dogodke prejšnjih let si lahko ogledate na arhivskih spletnih straneh posameznega šolskega leta: 2020/21, 2021/222022/23

V ponedeljek, 25. 9. 2023, so se učenci 6. do 9. razreda pod vodstvom Modre delavnice poglobili v svet robotike in umetne inteligence. Skozi različne delavnice so ustvarjali, programirali in raziskovali vlogo tehnologije v prihodnosti. Učenci so izdelali robotske roke, sestavljali robote iz lego kock in spoznali osnove umetne inteligence. Tehniški dan je učencem prinesel veliko znanja o sodobni tehnologiji in jih spodbudil k razmišljanju o vlogi robotov in umetne inteligence v prihodnosti.

V petek, 22. 9. 2023, so se učenci, ki radi berejo, pišejo in poustvarjajo, z avtobusom podali do Goričkih iž. Pod mentorstvom učiteljic Tatjane, Jasne in Gordane so v prekrasnem ambientu in prelepi naravi poustvarjali in pisali svoje ljubezensko pismo zemlji ali se poskušali kot pesniki.

Ob 18.00 se nam je pridružil veliki literat, pesnik, pisatelj, Feri Lainšček. V prijetnem okolju kozolca sta Tonja in Brina od njega izvedeli mnogo stvari, med drugim tudi, zakaj se ne piše po naročilu in kaj sta mu kot popotnico življenja dala oče in mama. Pogovorno obarvani večer je s pesmijo obogatila družina Herzog.

Učiteljice Tatjana Dvoršak, Jasna Bačani in Gordana Rodinger

Prilagodi izgled strani
Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.