Foto galerijo in dogodke prejšnjih let si lahko ogledate na arhivskih spletnih straneh posameznega šolskega leta: 2020/212021/222022/23

Spoštovani starši,

seznanjam vas, da se je lutkovna skupina otrok  vrtca Pesnica pod vodstvom mentoric Petre Kniplič Hegediš in Marjane Knuplež uvrstila na Regijsko tekmovanje lutkovnih skupin, ki bo potekalo 8. maja na Komornem odru SNG Maribor. Zelo smo ponosni na naše male – velike umetnike in seveda na mentorici.

Iskrene čestitke vsem.

v nadaljevanju vam prilagam povezavo do ogleda nastopa lutkovne skupine.

https://youtu.be/Sg-gDLMgzzk?si=5ohrNbPwuY79qwKo

S prijaznimi pozdravi.

Alenka Herceg

17. 4. 2024 je v Šentilju v organizaciji JSKD OI Pesnica potekalo območno srečanje otroških pevskih zborov. Otroški pevski zbor vrtcev Pesnica in Pernica je na srečanju prejel najvišjo strokovno oceno. Na male-velike pevce smo zelo ponosni in se že veselimo revije ciciban poje in pleše, ki se bo odvijala 29. 5. 2024.

v nadaljevanju vam prilagam povezavo za ogled območne revije pevskih zborov.

https://youtu.be/kaA6mP0a_CI?si=ZP3Utctl0g4zVbB7

Lep pevski pozdrav.

Alenka Herceg

V torek, 13. 2. 2024 v našem vrtcu ni bilo otrok in vzgojiteljic, bilo pa je polno pustnih mask. Le-te je tekom dopoldneva sprejel tudi župan občine Pesnica, ki je maškaram razdelil sladke dobrote.
Tralala, hopsasa, pustne smo šeme,
tralala, hopsasa, nič nismo lene.
Tralala, hopsasa, mi se vrtimo,
tralala, hopsasa in veselimo.

Slovenski kulturni praznik smo obeležili tudi v vrtcu.

V sklopu abonmaja Miškinega gledališča smo si ogledali prvo predstavo z naslovom Tri kepice prometa. Bila je zelo zanimiva, zabavna in poučna.

Pestro dogajanje v Tednu otroka, ki je v letošnjem letu potekal od 2. 10. 2023 do 6. 10. 2023, so še dodatno popestrili policisti, obisk sadjarstva, lutkovna predstava in ostali podobni dogodki.

Prilagodi izgled strani
Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.