Miklavževa ustvarjalna delavnica, 29. 11. 2022 v enoti vrtca Pernica.

V soboto smo z otroškim pevskim zborom vrtcev Pesnica in Pernica na povabilo Kolpingovega društva Slovenije nastopili na Adventnem koncertu v cerkvi Antona Martina Slomška v Košakih. Bili smo edini pevski zbor iz slovenskega področja, ki je zastopal vrtce. Nastop pevskega zbora je bil zelo suveren, odmeven in srčen. Ponosni smo na naše majhne- “velike” pevce.

vodstvo in strokovne delavke vrtca

V vrtcu Pernica je kustos Muzeja narodne osvoboditve Maribor, v sklopu abonmaja, izvedel 1. delavnico z naslovom “Dediščina v smeteh”. Otroci so spoznavali smeti iz preteklosti, smeti danes in se ob tem okoljsko ozaveščali.

Kostanjev piknik, 18. 10. 2022

Preživeli smo čudovito popoldne ob druženju  z otroki in starši. Dogodek so nam, kot je že tudi tradicija kostanjevih piknikov, popestrili gasilci. Ob predstavitvi njihovega dela, smo ponovno spoznali kako so nepogrešljivi. Tako otroci kot seveda tudi vsi odrasli, smo bili zelo navdušeni in se še zraven marsikaj naučili. V zahvalo jim je vsaka skupina otrok vrtca podarila darilo v spomin na srečanje. Otroci oddelka Oblački in Sončki so tudi odplesali skupinski ples »Čebelice« skupaj z njihovimi vzgojiteljicami.

Staršem se prav tako prisrčno zahvaljujemo za vse sladke dobrote in kostanje, ki so jih prinesli.

Strokovne delavke vrtca Pernica

Prilagodi izgled strani
Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.