Foto galerijo in dogodke prejšnjih let si lahko ogledate na arhivskih spletnih straneh posameznega šolskega leta: 2020/212021/222022/23

Danes so otroci vrtca Pernica pregnali zimo z bučno povorko po kraju. Našemili so se v svoje junake, živalske figure in pravljične like. Po povorki so se maske predstavile po modni pisti. In za zaključek še … pustno rajanje.

Ob kulturnem dnevu F. Prešerna smo v najstarejšem oddelku pripravili kratek kulturni program. Skozi zgodbo o Dečku, ki je rad pisal pesmi (M. Podgoršek) so se otroci seznanili in spoznali življenje F. Prešerna. Otroci so suvereno povezovali program in zapeli pesmi, ki smo se jih naučili. Kulturni dogodek smo ob koncu obogatili z ustvarjalnimi delavnicami za vse skupine vrtca.

V. Marčič

V vrtcu Pernica smo v Tednu otroka, ki je letos potekal od 2. 10. pa vse do 6. 10. 2023, otrokom ponudili pestro dogajanje. Otroci so v okolici vrtca iskali zaklad, ustvarjali so iz naravnega materiala, prepevali in plesali ob otroških glasbi. V goste smo povabili tudi policiste, ki so s svojim policijskim avtom bili atrakcija tistega dne.

Prilagodi izgled strani
Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.