Prvi šolski dan

Pouk se začne v petek, 1. 9. 2023, ob 8.00.

Avtobusi zjutraj pripeljejo v šolo po ustaljenem voznem redu (V času gradbenih del na relaciji Sp. Dobrenje bo odhod avtobusa s postajališča Doljna Počehova 6.50 uri (in ne 6.55 uri). Prosimo, da so učenci na postaji vsaj 3-5 minut prej pred odhodom avtobusa.), ki je objavljen na spletni strani šole, domov pa odpeljejo za smer Gačnik, Spodnje Dobrenje ob 11.20 uri, za Pernico pa ob 11.50 uri. Kombi Pernica bo pričel z vožnjami ob 12.10.

Učenci naj se zberejo pred šolo. V šolo jih bodo ob 8.00 uri pospremili razredniki.

Učenci imajo možnost kosila od 11.00 ure dalje v šolski jedilnici. Če želite kosilo za vašega otroka, ga najkasneje do četrtka, 31. 8. 2023, do 13. ure prijavite v eAsistentu.

Prijave za naslednje dni so urejene glede na vaše že oddane letne prijave. Za prevzem malice do nadaljnjega učenci ne potrebujejo ključkov. Za prevzem zajtrka, kosila in popoldanske malice pa potrebujejo ključke.

Za učence razredne stopnje je organiziran OPB.

S seboj naj imajo vsi učenci copate, pisalo, beležko, učenci predmetne stopnje pa še ključ za odklepanje garderobne omarice.

Učenci od 6. do 9. razreda bodo ta dan prevzeli učbenike, zato naj imajo s seboj torbe oz. nahrbtnike. Učenci od 1. do 5. razreda bodo učbenike prejeli v prvem tednu pouka (učenci od 1. do 3. razreda prejmejo v šoli tudi delovne zvezke).

V novo šolsko leto zakorakajmo z nasmehom in pozitivno energijo!

Ravnatelj: mag. Andi Brlič

Prilagodi izgled strani
Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.